Bakgrund

Sidan drivs av en Cert. Medicinsk Massageterapeut och Personlig Tränare vid namn Oskar Rosenlund. På Heltid jobbar han på tre olika kliniker i Skåne där behandlas bland annat skador och muskelbesvär, genom muskel- och ledmobilisering, inom allt från specifika idrottsskader, till att lindra förslitningsproblematik. Detta genom att fastställa var problemet sitter med hjälp av ortopediska tester. Han jobbar även förebyggande genom djupgående massagebehandlingar. 

För att upprätthålla effekten av en behandling eller förebygga problem vill Oskar kunna hänvisa sina patienter och kunder till utrustning och produkter som han själv använder och är väldigt nöjd med. Detta då det inte är helt lätt att hitta bra produkter i en djungel av olika varumärken och lösningar. 

Den idrottande bakgrund för Oskar är som medeldistanslöpare där "specialiteterna" var 800m samt 1500m. Nu har han mer och mer inriktat sig mot tyngdlyftning och funktionell styrka.

Det jag vill uppnå med denna lilla webbutik är att erbjuda, alla som utövar idrott av något slag,det jag anser är produkter av bästa kvalitet inom segmentet rehab och återhämtning - Oskar R

Vill ni boka en behandling hos Oskar se bokningslänkarna på den ort som passar bäst.

Via Blåljusrabatt.se erbjuds rabatt på behandlingar för Blåljuspersonal!

Klimattänk

Miljö Bild tagen från sverigesmiljömål.se

Utöver effektiva och kvalitativa produkter har vi ett utpräglat miljötänk. Hur gör detta företaget då för att ha så liten negativ miljöpåverkan som möjligt?

Jo, vid val av produkter så är det till fördel om man som tillverkar har ett sunt miljö och klimat tänk i tillverkningen. Självklart får det inte påverka kvaliteten i produkterna negativt. Blackroll är i framkant då man jobbar med material som är återvinningsbart samt stryktåligt, alltså av hög kvaltitet. Det gummi som används är gjort på naturliga material.

I val av leverantör använder vi oss primärt av Postnord då man har ett uttalat miljömål och jobbar ständigt för att uppnå detta.

Förpacknings möjligheterna inom segmentet miljövänligt kan ibland vara knapert. Därför sitter vi inne på ett något mindre utbud av olika embalage storlekar och istället fokuserar på material som är återvinningsbart. Detta görs genom att använda papperstejp, enkelwell lådor som är miljömärkta och utfyllnadsmateral som är miljömärkt.

Det kan ibland ta lite längre tid innan ordern skickas, detta är för att vi vill skicka ett stort antal ordrar samtidigt. Mer klimatsmart med en stor sändning än flera små.

Utöver utnämnda aktiva val jobbar vi ständigt för utveckling och förbättring när det kommer till miljöfrågor.